Dijous, 19 de Juliol de 2018

Bayer reclama un 'marc estable' per poder mantenir la seva activitat a Catalunya

Les empreses del sector químic eviten pronunciar-se majoritàriament sobre un possible trasllat de les seves seus socials arran del referèndum de l'1-O

06 d'Octubre de 2017, per ACN
  • Imatge aèria de la fàbrica de Bayer a Tarragona

    ACN

La multinacional química i farmacèutica alemanya Bayer ha reclamat un "marc polític, econòmic i jurídic estable" que li permeti "assegurar el normal desenvolupament de la seva activitat" a Catalunya. La companyia, que actualment té ubicada a Sant Joan Despí (Baix Llobregat) la seva seu social, no ha volgut pronunciar-se específicament sobre un possible trasllat arran la situació política oberta pel referèndum de l'1-O. "Bayer no efectuarà cap valoració basada en supòsits del que podria passar", ha assegurat en un comunicat.

Tot i no allunyar-se tampoc en excés de la calculada ambigüitat, la seva filial Covestro, amb seu social ha Tarragona, ha recordat que els eu compromís està basat "en les condicions laborals i empresarials que fereix el territori on opera". "El grup manté la seva aposta i compromís amb aquest mercat i amb els seus dos centres de producció a Tarragona i Barcelona", han indicat en un comunicat, en el qual han evitat "entrar a valorar qüestions o debats polítics".

Per la seva banda, la companyia química Ercros ha evitat també pronunciar-se sobre la qüestió d'una possible marxa de Catalunya.

COMENTARIS (0)

Reportatges