Diumenge, 24 de Febrer de 2019

Bic Graphic millora les instal·lacions de Tarragona amb una inversió d'1,5 milions

S'han reordenat 11.000 metres quadrats de zona productiva i magatzem

14 de Juny de 2018, per ACN
  • Les remodelades instal·lacions s'han presentat aquest dijous

    ACN

Bic Graphic ha fet una millora interna de les seves instal·lacions a Tarragona, on la multinacional fabrica productes promocionals, bàsicament encenedors i bolígrafs. La fàbrica, que va passar per una delicada situació l'any passat, amb un ERO i l'acomiadament d'un centenar de treballadors, estrena una redistribució "més òptima".

Amb una inversió d'1,5 milions d'euros, s'han reordenat 11.000 m2 de zona productiva i magatzem (a més dels 2.400 m2 d'oficines). Ara la planta queda connectada amb el magatzem i les set línies de producció ja no estan separades entre si, en una reorganització de la maquinària per facilitar el flux dels productes.

Això permetrà a la fàbrica guanyar en eficiència i competitivitat, s'ha indicat. Tots el canvis s'han fet sense interrompre la producció ni retardar les demandes. La direcció de Bic Graphic preveu incrementar enguany el volum de negoci un 3% i ha garantit la seva aposta per Tarragona, on s'hi va establir fa més de 50 anys. Actualment hi treballen 275 empleats.

COMENTARIS (0)

Reportatges