Cookie control
Dimecres, 16 d'Octubre de 2019

Bon balanç dels primers dies de fabroker.eu a Reus

23 de Desembre de 2015, per Redacció
  • Jordi Ferré i Germán Minguez, a les oficines de fabroker.eu

    Cedida

La nova oficina de Fabroker.eu a la ciutat de Reus està ja del tot operativa i atén als seus clients oferint-los tots els seus productes asseguradors. Feta la inauguració oficial, la corredoria d’assegurances, líder de la demarcació, ha tingut una primera setmana plena de petites gestions i retocs per tenir-ho tot a punt. Parlem de tot plegat amb el seu gerent, amb el Jordi Ferré. 

Jordi, l’oficina de Fabroker.eu ha obert de manera oficial les seves portes, oi?

Sí. Avui és un dia de molta alegria. Després d’una primera setmana en la que hem hagut de posar en marxa les connexions amb les altres oficines nostres, acabar de portar equips informàtics aquí i garantir que tot estigués operatiu, avui dissabte (per la setmana passada) és el primer dia que hem obert i tancarem a l’hora que toca atenent a clients amb tota normalitat. Ara, en una de les taules estan fent una cotització online i en una altra atenen a una persona que ha vingut a demanar informació. Avui és el dia zero, l’inici de Fabroker, Reus, Paris, Londres i el “seguro” que tu vols.

Això no vol dir que aquests dies l’oficina hagi estat tancada. S’ha mantingut operativa mentre es feien les accions que comentaves. Com han estat aquestes primeres jornades a nivell d’assistència de gent, de moviment?

Hem estat obrint des de les 10 del matí i fins les 2 de la tarda. He de dir que hem tingut més moviment del que esperàvem. Hi ha hagut moments en que, sense tenir encara l’internet al cent per cent, hem estat atenent a una persona i en teníem una altra esperant-se a la saleta. Estem molt sorpresos perquè han entrat una dotzena de persones en només tres o quatre dies i hem formulat quatre o cinc assegurances. Aquests primers dies encara hem mantingut oberta l’oficina de Samsa Seguros i les dues han funcionat molt bé. Crec que anem bé i que podrem complir les nostres perspectives que són fer unes 20 assegurances setmanals quan estigui tot ja al cent per cent, en ple funcionament i amb normalitat.

Jordi, avui que és dissabte (per la setmana passada), fem l’entrega especial de la primera assegurança que vareu fer en aquesta oficina de manera oficial. Hem fet venir a la persona que us l’ha contractat. Es diu Germán Minguez, és arquitecte i suposo que per a vosaltres, és un client especial...

Sí. Quan vam fer l’oferiment de l’assegurança de vida al Sr. Minguez, després de fer-li un estudi adequat a les seves necessitats i en funció de la seva demanda, ens va dir que ens la contractava i jo li vaig demanar que ens acompanyés avui.

Sr. Minguez, tres preguntes molt essencials. Perquè va escollir Fabroker.eu en el moment de pensar en fer-se una assegurança?

Penso que una assegurança de vida és per sempre. Fa anys que escolto parlar de Fabroker.eu i volia estar assegurat en una companyia que em garantís el futur.

Com qualifica l’experiència d’atenció al públic, serveis que ofereix aquesta oficina...?

Una assegurança de vida te l’han d’explicar molt bé perquè hi ha molta lletra petita i això ells ho fan molt bé, m’he sentit molt ben atès. Jo dono molta importància a que m’expliquin bé les coses, quines garanties té el producte que contracto o de quina forma em garanteix el futur més proper. I en aquest cas, el Jordi ha sabut explicar-m’ho molt bé, amb molta coherència i això m’ha donat molta tranquil·litat per tirar endavant amb l’assegurança.

Un altre avantatge és que som dissabte, que no és molt habitual que es puguin fer gestions d’aquest tipus en cap de setmana. L’oficina de Fabroker.eu, al seu una oficina de proximitat, permet això.

Com jo, hi ha moltes persones que busquem fer aquest tipus de gestions en dissabte perquè ens és impossible fer-ho de dilluns a divendres per la feina. Que puguis venir aquí, en dissabte, i gestionar les teves assegurances o contractar-les, és molt bo.

Jordi, vosaltres esteu especialitzats en alguns sectors en concret però toqueu tots els sectors de les assegurances. El Sr. Minguez ha fet una assegurança de vida que és un tipus d’assegurança que no és obligatòria de fer, no és d’aquelles necessàries que has de tenir si no vols que et multin...

En el sector assegurador s’han de diferenciar aquelles assegurances que són obligades, com la del cotxe o la de la casa, i aquelles altres que es contracten per necessitat al llarg de la vida. I és en aquest punt on has de tenir al davant a un professional que estudiï les teves necessitats, analitzi què et convé i t’ho ofereixi. En el cas de les assegurances de vida això passa perquè cal tenir en compte tot el perfil del client: edat, estat civil, número de fills, professió i altres dades. La de vida és una assegurança que té un component de risc pel tema de l’ofici en el dia a dia i un component d’estalvi de cara al futur pensant en la teva vellesa, que parteix de l’equilibri del teu benestar a partir de l’edat de jubilació.

A més de les assegurances de vida, recordem que en aquesta oficina, com en les altres, tindreu aviat un nou producte per oferir i vinculat al tema de l’automòbil.

Sí, així és. Tindrem el Car Service Pack, cuidem del teu cotxe i de la teva assegurança, tot un pack que vol protegir el vehicle del client. El tindrem operatiu ara, en aquestes dates de final d’any. Es tracta de garantir una bona assegurança per al vehicle i també de totes aquelles gestions vinculades al teu vehicle com ara  manteniment, ITV, etc.

Això ho trobaran aquí, a la nostra oficina de l’avinguda president Macià número de Reus, i també a les nostres oficines de Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i centre de Tarragona. I ja sabeu que tenim la nostra web amb tota la informació: www.fabroker.eu 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics