Dimecres, 18 de Juliol de 2018

CaixaBank, guardonat per la seva estratègia digital

09 d'Agost de 2017, per El Punt Avui
  • Jordi Gual, president de CaixaBank, i Gonzalo Cortázar, conseller delegat de l’entitat

    Caixabank

CaixaBank ha estat premiat per la revista britànica The Banker (del Grup Financial Times) i per la publicació nord-americana Global Finance, pel seu procés de digitalització i aposta per la innovació. En el cas de The Banker, l’entitat ha guanyat el premi al millor projecte tecnològic de l’any en la categoria d’intel·ligència artificial pel llançament del bot d’imaginBank, el banc mobile only de CaixaBank per als millenials. Aquest bot és un programa informàtic de missatgeria disponible a la pàgina de Facebook d’imaginBank o a través de l’app Facebook Messenger, a través del qual els clients de l’entitat poden conèixer ofertes i descomptes exclusius. La publicació britànica ha elogiat l’esperit innovador del projecte, que utilitza la intel·ligència artificial per parlar amb els usuaris amb un llenguatge natural, de manera clara, amistosa, i oferir-los les promocions que millor s’adaptin als seus interessos i llocs de residència.

Global Finance ha premiat CaixaBank com el millor banc digital a Espanya per la seva aposta per la digitalització, així com per la millor banca mòbil, les millors xarxes socials, la millor pàgina web per a clients particulars i el millor sistema de pagaments de factures de l’Europa occidental.

Jordi Gual, president de CaixaBank, considera que aquests premis suposen un “nou reconeixement a la nostra estratègia digital, un dels pilars del pla estratègic 2015-2018, i a l’aposta per la innovació que sempre ha format part de l’ADN de CaixaBank”. Gonzalo Gortázar, conseller delegat de l’entitat, hi afegeix que l’objectiu és “ser més eficients i digitals”.

COMENTARIS (0)

Reportatges