Dijous, 18 d'Abril de 2024

Cambrils du la seva gastronomia a una fira madrilenya

Madrid Fusion, una dels principals esdeveniments al sector de l'Estat, ha aplegat 17.000 visitants

24 de Gener de 2018, per Redacció
  • La delegació cambrilenca, a Madrid Fusion

    Cedida

Des de dilluns i fins aquest dimecres, el Patronat de Turisme de Cambrils ha portat la seva oferta gastronòmica a la fira Madrid Fusion, una de les més importants de l'Estat, que ha reunit més de 17.000 visitants i 700 periodistes acreditats.

Madrid Fusion "s'ha convertit en un excel·lent aparador per posicionar la destinació gastronòmica de Cambrils", s'ha assenyalt des del consistori. Oli d'oliva i vinagres de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, seitons i carpaccio de Precuinats del mar Cambrils, elaboracions com escalivada amb anxoves de la Societat Coqvinaria Cambrils, oli Guardamar de 2Masos i degustacions de vermut Miró han estat alguns dels productes que han estat a la fira.

A més, una representació del xefs desplaçats a la fira s'han mostrat "molt interessats en les noves tendències i demostracions que ofereix aquest gran esdeveniment". El xef Joan Llaberia, del restaurant L'Original, guanyador de la darrera edició de la Mar de Tapes, ha servit 400 degustacions 'Cambrils,Thai Fusió' han estat distribuïdes entre els professionals que han omplert la fira.

Finalment, fonts municipals han destacat que la Cooperativa Agrícola de Cambrils, de la mà del Patronat i del xef Joan Llaberia, ha presentat a l'aula Makro Chef de la fira la seva nova gamma de productes, tals com el caviar d'oli d'oliva i el caviar de vinagre moscato. .

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics