Dissabte, 26 de Maig de 2018

CCOO carrega contra la indefinició sobre els llocs de treball del Hard Rock Entertainment World

El sindicat qüestiona la 'sostenibilitat' ambiental del projecte i demana que es reverteixi la rebaixa fiscal sobre el joc

13 de Juliol de 2017, per ACN
  • Terrenys on s'ha de construir el Hard Rock Entertainment World

    ACN

CCOO de Catalunya ha mostrat dubtes sobre la veracitat de les xifres d'ocupació que han aparegut en relació amb el projecte del complex Hard Rock Entertainment World vol conèixer les xifres exactes. També reclama que els llocs de treball que es puguin generar siguin "estables", "de qualitat" i respectin els diferents convenis sectorials vigents. El sindicat, que assegura en un comunicat estar a l'espera de conèixer aquestes dades abans "d'adoptar una posició definitiva", ha mostrat la seva preocupació per les implicacions laborals, socials i també ambientals del projecte, des de la defensa d'un "imprescindible canvi de model productiu" basat en el "futur industrial" i un sector turístic sustentat en "la formació, la professionalitat i les bones pràctiques laborals". Tampoc agrada a CCOO la rebaixa de la fiscalitat sobre el joc, que considera "injusta", i, en aquest sentit, ha reclamat que es retornin els impostos al seu estadi inicial.

"Es deixaran d'ingressar uns diners molt necessaris", argumenta el sindicat que, a més, creu que concedir crèdit als jugadors "incrementa malalties com la ludopatia". Tampoc veuen clar, segons abunda el mateix comunicat, el "gran impacte ambiental" que pot suposar l'execució del projecte "perquè es parla d'edificis amb forma de guitarra i llums, de grans espais destinats a zona de pàrquing i, en cap cas, de pla de mobilitat associat". CCOO considera, en aquesta mateixa línia, que cal integrar aquests tipus de projectes dins de la planificació urbanística "sense cap mena d'excuses".
 
"Les administracions competents han de vetllar perquè els nous projectes no degradin les condicions de vida a aquesta franja costanera, impulsant un model turístic més sostenible i respectuós amb l'entorn natural, un dels valors importants que podem oferir a Tarragona com a element de competitivitat ben entesa", rebla.
Etiquetes: 
COMENTARIS (0)