Dimarts, 22 de Gener de 2019

Dos creuers arriben al Port

El primer, Saphire, arribarà dijous; i el segon, Costa Victoria, atracarà divendres

11 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Una imatge del Costa Victoria

    Cedida

El creuer Saphire de la companyia Saga Cruises arribarà aquest dijous 12 d’abril a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al moll de Llevant. El Saphire, que arribarà a les 8 del matí procedent de Barcelona i marxarà a les 5 de la tarda amb destinació a Motril, té una eslora de 199,63 metres i una capacitat per a 752 passatgers.

El divendres, 13 d’abril, també a les 8 del matí arribarà el Costa Victoria, de Costa Cruceros, procedent de Palma de Mallorca. A les 6 de la tarda marxarà amb destinació a Marsella. El Costa Victoria té una eslora de 252,9 metres i una capacitat per a 2.394 passatgers.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, des d’aquesta mitjanit, i fins a la mitjanit de dissabte, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

COMENTARIS (0)

Reportatges