Dos creuers de la companyia Windstar Cruises visiten el Port de Tarragona

20 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Imatge del creuer 'Wind surf'

    Cedida

Els creuers 'Wind Surf' i el 'Wind Star, de la companyia WindStar Cruises, atracaran aquest divendres i dissabte a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. Els dos vaixells ja van visitar el territori l'any passat.

El luxós 'Wind Surf', amb 300 passatgers a bord, atracarà divendres a les 9 del matí al Port de Tarragona, procedent d'Eivissa, i salparà direcció a Barcelona el mateix divendres a les 10 de la nit.

El dissabte 22 atracarà el 'Wind Star', també procedent d'Eivissa. Aquest navega sota la bandera de les Bahames ambv uns 150 passatgers a bord, la majoria nord-americans i amb categoria 'luxury'.

500 creueristes visitaran el territori

El passatgers visitaran el territori de forma lliure, o bé a través de les excursions que s'ofereixen. Tarragona Cruise Port Costa Daurada pretén que cada creurerista gaudeixi de la visita a la demarcació de Tarragona.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.