Dijous, 19 d'Abril de 2018

Dow lliura els Premis 2016 de Qualitat, Seguretat, Salut i Medi Ambient a Siemsa Control i Atrian

L’objectiu dels guardons és enfortir el vincle de Dow amb les 60 companyies de serveis i els seus més de 650 treballadors

11 d'Abril de 2017, per Redacció
  • Fotografia dels premiats

    Cedida

En el marc de la reunió anual que Dow Chemical Ibérica organitza amb les empreses de serveis que col·laboren en el Complex Industrial del Camp de Tarragona, s’ha fet lliurament, recentment, dels premis que valoren els millors resultats en matèria de seguretat, qualitat i fiabilitat de les seves intervencions d’acord amb el Pla d’Avaluació de les Empreses de Serveis. El director de EH&S d’Europa, Orient Mig, Àfrica i Índia, Heiko Dahms, va ser l’encarregat de lliurar el Premi EH&S a la millor empresa de Serveis, guardó que va recaure en Siemsa Control i va recollir-lo el seu gerent, Jerónimo Castañer. 

De la seva banda, el director General de la Producció d’Ibérica i del Complex Industrial de Dow a Tarragona. Jaume Sariol, es va fer càrrec del lliurament a Atrian del Premi a Qualitat d’Execució de Treballs que va recollir David García, director de Qualitat. Així mateix, es van lliurar quatre mencions honorífiques a les empreses Flowserve, Preventium, Noray i Navec.

Segons l’empresa, aquest esdeveniment referma la importància de la integració, la col·laboració i el treball conjunt de Dow i de les empreses de serveis, representades durant l’acte per 140 directius i responsables de prevenció i qualitat. Aquesta xifra representa a les 60 companyies que diàriament treballen a Tarragona, un col·lectiu de més de 650 persones que accedeixen a les instal·lacions de Dow per prestar diferents serveis auxiliars. 

Per Dow, aquests treballadors són vitals per entendre la fortalesa i la competitivitat de l’empresa i els hi aplica les mateixes exigències de seguretat que a la resta de membres de la companyia, motiu pel qual els guardons són un reconeixement a l’excel·lència en aquest àmbit. 

En l’edició d’enguany,  el Director de Compres, Damián Guerricagoitia, i el Responsable de Seguretat d’Empreses de Serveis de Dow en Tarragona, Fran Sánchez, han estat els encarregats d’organitzar la trobada que, segons Sánchez, posen de manifest  “la rellevància per Dow de la tasca que desenvolupen els empleats de les empreses de serveis que treballen en el Centre i que realitzen activitats molt diverses i d’alt risc. Necessitem que facin el seu treball amb la màxima seguretat i qualitat; són una peça clau”. 

En un altre ordre de coses, l’acte va servir per posar en comú els resultats de l’any passat en Seguretat i es van compartir les àrees estratègiques pel 2017. En aquest sentit, el responsable de Salut, Seguretat, Medi Ambient i Infraestructures de Dow Chemical Ibérica, Ignasi Cañagueral, va ser qui va presentar les expectatives i el pla específic per les empreses de serveis. Juan Alcalde i Javier Almandoz, representants de la AEST (Associació d’Empreses de Servei de Tarragona) van presentar els índexs i resultats, així com els beneficis del sistema implantat a Tarragona juntament amb l’AEQT (Associació d’Empreses Químiques de Tarragona). 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)