Dimarts, 11 de Desembre de 2018

Dow Tarragona promia els estudiants per afavorir-ne la seva inserció laboral

Amb l'ETSEQ de la URV, la companyia impulsa els Solutionism Award 2017 i els Sustainability Awards 2016

29 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Dow ha premiat diversos estudiants d'últim curs de grau

    Cedida

Un any més, Dow Tarragona celebra els Solutionism Award 2017 i els Sustainability Awards 2016 en les seves instal·lacions. Aquests premis s'emmarquen en un programa de col·laboració creat l'any 2014, entre l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i Dow, el seu objectiu és "desenvolupar professionals més complets i afavorir així la inserció laboral dels titulats", segons s'ha fet saber aquest dimecres des de la corporació.

Es dirigeix als alumnes de l'últim curs de grau i els projectes presentats han d'estar enfocats en abordar un problema real o una millora necessària existent, per la qual s'ha de buscar una "millora innovadora, creativa i viable". La guanyadora del Solutionism Award 2017 ha estat Andrea de las Heras, amb el seu projecte 'Desenvolupament d'un procés de nanofiltració d'alta capacitat'. Per una altra banda, Pol Aragonès i Rodrigo Guirao han estat els guanyadors del Sustainability Award 2016 amb el seu projecte 'Planta de Tractament d'Aigua a la Rambla del Albujón (Mar Menor, Múrcia)', junt amb Daniels Lieknins, que ha rebut un àccesit pel seu projecte 'Estudi de viabilitat per la instal·lació d'un mur verd en una planta petroquímica'.

Una vegada finalitzada l'exposició dels guanyadors, el director del Complex Industrial de Tarragona i Director d'Operacions de Dow Chemical Ibérica, Jaume Sariol, ha dedicat unes paraules als participants: "Us vull felicitar perquè heu investigat quelcom que no només servirà pel progrés energètic i per la sostenibilitat, sinó que també servirà pel progrés de la humanitat". En l'acte també han estat presents el director de l'ETSEQ;  Josep Bonet; la coordinadora del MEAPS, Sandra Contreras. Per part de Dow hi han estat presents Alfred Arias, Innovation Support & Learning Leader; Raoul Milesi Responsible, Care Director; Gustavo Martínez de la Hidalga, director de Recursos Humans; Elizabet Montoro, Recursos Humans; José Manuel Muro, relacions amb la Universitat, sinergies & DOES Leader; i José Luis Cullía, EH&S Delivery Leader.

COMENTARIS (0)

Reportatges