Dilluns, 18 de Febrer de 2019

Dues mostres comparteixen per primer cop espai a firaReus

El recinte acull aquest cap de setmana els esdeveniments Autoprimavera i Outlet Decor

09 de Maig de 2018, per Adrià Díaz Bages
  • Acte de presentació de l'Autoprimavera i de l'Outlet Decor, aquest dimecres a firaReus

    Adrià Díaz Bages

FiraReus es prepara per viure un cap de setmana intens i inèdit, ja que s'hi duran a terme per primer cop dues mostres sectorials de manera simultània. La fira d'automòbils d'ocasió Autoprimavera coincidirà amb la de decoració Outlet Decor, que començaran aquest proper divendres, 11 de maig, i s'allargaran fins diumenge. “És un mes de maig de molta activitat”, ha assegurat el president del comitè executiu de firaReus, Isaac Sanromà, on els visitants i amants de l’automòbil podran trobar oportunitats de compra, així com productes i articles de decoració. “Mai havíem alternat dues fires en paral·lel, i creiem que pot funcionar molt bé”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i d’Urbanisme, Marc Arza, "ja que podem rebre visites de famílies i grups d’amics".

Una primera iniciativa al territori

Els assistents podran veure a l’Autoprimavera “un total de 300 cotxes, tant de segona mà com de 'km0', en un espai de 6.500 metres quadrats”, ha explicat Sanromà, en un esdeveniment que aquest any compta amb 11 expositors. A banda, l'Outlet Decor oferirà les últimes novetats i tendències en articles de decoració i productes "a bon preu" procedents de la devolució de les principals pàgines web del sector.

La promotora de la fira, Maribel Rubio, ha manifestat que es tracta de la primera mostra d'aquestes característiques que es fa a la demarcació de Tarragona, de la mà d’una “fira pionera en organització de fires i mostres”, com és firaReus. “Sota el nostre criteri la decoració era un element oblidat que pot marcar la diferència, i li havíem de donar protagonisme”, ha expressat Rubio.

1 milió d'euros d'impacte

L’Autoprimavera, que compleix la seva 12a edició, “és una mostra consolidada dins la ciutat”, ha manifestat Arza, però l’Outlet Decor és el primer any que se celebra, “i creiem que pot resultar oferta molt dinàmica per atraure nou públic, on de ben segur que hi haurà alguna cosa per a tothom”, ha explicat.  No s’han fet estimacions pel que fa al nombre de visitants que hi podran haver, però el regidor ha declarat que l’any passat, en l’anterior edició de l’Autoprimavera, l’impacte econòmic que es va generar va ser d’1 milió d’euros, i s’ha previst que enguany aquesta xifra augmenti.

El divendres, dia 11 de maig, l'horari d'obertura serà de 4 de la tarda a 8 del vespre, i al dissabte i diumenge l'horari serà d'11 del matí a les 8 del vespre, i lentrada serà gratuïta per a tots els espectadors que vulguin visitar-la

 

COMENTARIS (0)