Dimarts, 26 de Març de 2019

El CAT instal·la 11 carregadors per a vehicles elèctrics a les seves instal·lacions

Els carregadors s'han istal·lat a les instal·lacions centrals, a l’Estació de Tractament de l’Aigua Potable i també al punt de captació, a Campredó

11 de Juliol de 2018, per Redacció
  • L'acció es contempla en el marc d’accions sobre el medi ambient i la sostenibilitat del CAT

    Cedida

El Pla Estratègic del CAT 2018-2021 contempla l’electrificació de la seva flota de vehicles. Aquest any s’incorporaran 6 vehicles elèctrics a la flota, i la resta, fins arribar a la seva totalitat, 36 unitats, s’aniran renovant fins l’any 2021 que és quan es preveu que tota la flota de vehicles sigui amb motor elèctric 100%, tret d’alguns que per les seves prestacions hagin de ser amb motor híbrid.

El desplegament d’aquests carregadors està basat en un estudi que permet cobrir els desplaçaments habituals per tota l’àrea d’influència del CAT, a tota la demarcació de Tarragona.

Els carregadors estan ubicats a les instal·lacions centrals, a l’Autovia T-11 i a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable, a l’Ampolla i també al punt de captació a Campredó, Tortosa.  Tant a l’ETAP com a les instal·lacions centrals, es disposa d’un carregador ràpid per permet recuperar l’autonomia dels vehicles en menys de 30 minuts.

La instal·lació d’aquesta primera fase de carregadors ha estat parcialment finançada amb el ‘Plan Movalt Infraestructura', una ajuda a fons perdut del Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital.

Els carregadors també podran ser utilitzats per les persones que vagin a visitar el CAT.

COMENTARIS (0)