Dijous, 21 de Juny de 2018

El comerç local vol fer repuntar les vendes de rebaixes amb 'Les botigues al carrer'

La campanya, que arriba a la seva 17a edició, compta amb un centenar d'establiments participants i s'allargarà fins dissabte

30 d'Agost de 2017, per Redacció
  • Els carrers del nucli antic de Reus apleguen algunes de 'Les botigues al carrer'

    Marc Busquets

  • Marc Busquets

  • Marc Busquets

  • Marc Busquets

La 17a edició de la campanya comercial 'Les botigues al carrer' ha arrencat aquest dimecres a les prinicipals vies de la ciutat. La iniciativa, impulsada des del teixit botiguer de la capital del Baix Camp amb el Tomb de Reus al capdavant, s'allargarà fins aquest proper dissabte, 2 de setembre. Està previst que un centenara d'establiments de diversos sectors hi preguin part, tal i com ha subratllat la presidenta del Tomb de Reus, Gemma Molner a LANOVA Ràdio.

Última empenta a les rebaixes

En declaracions al magazín 'Carrer Major', que compta amb la participació de l'emissora reusenca, Molner ha apuntat que 'Les botigues al carrer' és "una acció que sempre ha estat benvinguda pels botiguers i la gent que passeja". En aquesta línia, la representant del Tomb ha subratllat que la iniciativa "és positiva per a tothom", ja que als comerciants els permet posar a la venda el gènere que els queda de les rebaixes i, als clients, beneficiar-se "de descomptes importants i preus molt competitius".

"Les rebaixes ens han funcionat prou bé, i 'Les botigues al carrer' ens van bé per acostar-nos a la gent que potser no ens entraria a la botiga", s'ha indicat des de sastreria Pujol, del carrer de Monterols. "A banda, per als dependents dels comerços és atractiu poder fer la nostra feina a l'aire lliure", s'ha afegit. La moda potser és el sector més representatiu de la campanya, tot i que Molner ha volgut destacar que "molts altres sectors" se sumen a la iniciativa. "És una acció comercial arrelada a la ciutat i és normal que els botiguers que obren volen sumar-s'hi perquè veuen que els pot beneficiar".

Una campanya de rebaixes millorable

Molner ha admès, això sí, que les rebaixes d'estiu "no han estat les millors que hem tingut últimament". "La gent de Reus marxa de vacances, a l'agost, i això sempre s'havia compensat amb el turisme. Enguany hi ha hagut turisme rus, però no majoritari ni amb un poder adquisitiu alt". No obstant això, Molner ha celebrat que els turistes francesos i holandesos "sí que han fet una bona despesa a la ciutat".

Tot i les quatre gotes de pluja que han caigut a Reus a primera hora del matí d'aquest dimecres, cap al migdia els establiments ja han pogut treure al carrer tot el gènere a la venda de cara als propers dies. 'Les botigues al carrer' és una iniciativa que sempre té lloc a la recta final de les rebaixes d'hivern i estiu amb l'objectiu d'oferir importants descomptes als clients i incentivar d'aquesta manera les vendes de la campanya.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

'Botigues al carrer' Reus Reusdigital comerç estiu 2017
'Botigues al carrer' Reus Reusdigital comerç estiu 2017
'Botigues al carrer' Reus Reusdigital comerç estiu 2017
COMENTARIS (0)

Reportatges