Dissabte, 23 de Febrer de 2019

El festival Infinit durà espectacles de tributs internacionals a firaReus

Els fans d'Abba, Daft Punk, Simple Minds, Depeche Mode o U2 gaudiran amb les seves respectives formacions d'homenatge

05 de Juny de 2018, per Redacció
  • Un instant de la presentació del festival Infinit

    Cedida

Reus viurà el primer gran festival de tributs musicals que té lloc a Catalunya i un dels més importants que se celebraran a tot l’Estat. La primera edició d’Infinit tindrà lloc els pròxims dies 7, 8, 9 i 10 de setembre a les instal·lacions de firaReus de 12 del migdia a la mitjanit. El festival reunirà els millors artistes internacionals i estatals que homenatjaran les bandes més emblemàtiques que ha tingut la música popular i comercial des de la dècada dels 60 fins a l’actualitat.

Els grans concerts, a l'auditori exterior

"Infinit vol ser un esdeveniment diferent dins del panorama musical actual", s'ha subratllat en la presentació de l'esdeveniment, duta a terme aquest dimarts. Dirigit a tots els públics, "el festival vol satisfer totes aquelles persones que vulguin fer un recorregut per la història de la música a través de les bandes que més els han marcat, sense barreres ni estils fins a l’actualitat", s'ha assenyalat. Entre les actuacions, hi haurà Donna Marie amb tribut a Lady Gaga (Regne Unit); Robin Parsons, amb un tribut a Michael Jackson (Regne Unit); Justine Riddoch amb el seu tribut a Tina Turner o el grup The Buzz Lovers de tribut a Nirvana. Els fans d'Abba, Daft Punk, Simple Minds, Depeche Mode o U2 gaudiran amb les seves respectives formacions d'homenatge.

Per cadascun dels dies que durarà el festival s’han programat dos caps de cartell que reuniran alguns dels noms que han deixat una empremta més gran en les darreres generacions. Els grups i artistes que actuaran a Infinit sumen nombroses distincions i premis internacionals, com ara els National Tribute Awards del Regne Unit, tant per la seva qualitat musical com espectacular posada en escena. Tots els grans concerts estaran programats en dues franges, a les 8 del vespre i a les 10 de la nit, i tindran lloc a l’auditori exterior de firaReus, pensat per acollir un aforament total de 2.500 persones. En la mateixa zona també estaran ubicades les barres i l’espai gastronòmic amb la presència de diferents 'food trucks'. La Fira de la Música, les classes magistrals o un cicle de cinema musical es desenvoluparan a l’interior de l’edifici de firaReus i es repartiran entre el hall, el foyer i l’auditori interior.

Oferta inicial

Per part seva, des de firaReus s'ha celebrat l'aposta "per l’organització i acollida de nous formats i esdeveniments", en paraules del regidor de Promoció Econòmica del consistori, Marc Arza, que ha destacat “la polivalència de les instal·lacions de firaReus que permeten l’acollida d’esdeveniments de gran envergadura com Infinit,

El preu de les entrades anticipades tindrà una oferta de llançament limitada a 1.000 entrades a 18 euros, també hi haurà una oferta per accedir a l’Infinit per a tots els dies amb un abonament de 54 euros. Les entrades es poden adquirir a la pàgina web del festival www.infinit-festival.com a través de Ticketea. També estaran a la venda en diversos punts de Reus. El preu de l’entrada a taquilla serà de 26 euros per dia.

Recupereu el clip promocional del certamen:

COMENTARIS (0)

Reportatges