Cookie control
Dijous, 09 d'Abril de 2020

El Forn Sistaré torna a ser inclòs entre els millors de l'estat

11 de Novembre de 2019, per Redacció
  • Els germans Pàmies són entre els millors forners de l'estat

    Cedida

D’entre els aproximadament 15.000 forns que hi ha a l’estat, el Forn Sistaré de Reus ha tornat a ser inclòs entre els 80 millors. Segons Xavier i Tomàs Pàmies Sistaré, aquest fet "ens fa molta il·lusió perquè reconeix a tota l’empresa; no només es valora que els pans siguin bons, sinó que es té en compte com es treballa a l’obrador i com es fa la venda i la presentació del producte a les botigues". L'establiment reusenc ha rebut per tercer cop una estrella que l'acredita com un dels millors del gremi en el marc de la Ruta española del buen pan.

El procés de selecció s'ha fet tot presentant tres pans iguals per cadascun dels forns del certamen. Aquests tenien un pes d'entre 700 i 900 grams, després de la cocció i fets amb farina de blat o amb farina de blat i sègol. Calia, a més, adjuntar la fitxa tècnica de el pa.

El jurat realitza llavors un tast anònim de tots els pans presentats, seguint els criteris de valoració. A cada autonomia es fa entrega de 'La Llesca d'or' al forner que un jurat format per cuiners, gastrònoms o periodistes especialitzats considerin que hagi fet la major difusió de la cultura de la bona pa al llarg de l'últim any. Aquest any, aquest premi ja va ser per al Forn Sistaré.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges