Dijous, 19 de Juliol de 2018

El Port de Tarragona facilitarà relacions comercials entre Brasil i Catalunya

El president del Port es reuneix amb la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya per valorar possibles col·laboracions en un futur

28 de Setembre de 2017, per Redacció/ Infocamp
  • El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, -al centre de la imatge-, va mantenir ahir una reunió representants la Cambra Brasil-Catalunya

    Cedida

El president de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC), Javier Mirallas, i el seu director, Francisco Arbós, es van reunir ahir amb el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, per explicar-li la tasca que està duent a terme aquesta associació empresarial i valorar possibles col·laboracions entre les dues entitats en un futur. Actualment, els tràfics marítims més comuns entre Tarragona i Brasil són els cereals i les seves farines, el paper i la pasta de paper i els productes químics i petroquímics.

L’objectiu principal d'aquesta cambra de comerç és fomentar i facilitar les relacions comercials entre Brasil i Catalunya, actuant com a punt de trobada entre les empreses catalanes presents al Brasil i les empreses brasileres que volen instal·lar-se a Catalunya directament o com a porta d’entrada a Europa. Des de la seva creació, busca representar, promoure i defensar els interessos dels seus socis, així com augmentar els fluxos econòmics i comercials entre els dos mercats i generar un entorn propici per als negocis i per a l’intercanvi cultural.

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya organitza cada any dues missions empresarials amb l’objectiu de facilitar als seus participants una prospecció a l’exterior accessible i amb eficiència de resultats.

Josep Andreu ha valorat molt positivament aquesta reunió i ha proposat celebrar reunions per tal que les diferents empreses que operen al Port coneguin els serveis que ofereix la CCBC.

COMENTARIS (0)

Reportatges