Dimecres, 24 d'Abril de 2024

El Port de Tarragona rep més de 200.000 tones de productes agroalimentaris en una setmana

Les operatives s'han dut a terme als molls d'Aragó i Castella

25 d'Agost de 2020, per Redacció
  • El Port de Tarragona és el capdavanter en moviment de productes agroalimentaris a la Mediterrània.

    Cedida

El Port de Tarragona ha rebut en una sola setmana 214.474 tones de productes agroalimentaris en les seves instal·lacions. Les operatives, de gran complexitat per la gran quantitat de producte descarregat, s'han dut a terme principalment als molls d'Aragó i Castella.

El Port rep productes agroalimentaris dels principals països productors tant europeus com de la resta del món. La distribució d'aquests productes subministra un "hinterland" molt important, que inclou tot Catalunya, Aragó i gran part de Navarra i de l'est de Castella, localitzacions on es fabrica més del 40% del total de producció de pinsos de l'Estat.

Els productes s'importen a través del Port de Tarragona i des d'aquí es transporten a les zones de fabricació per a l'alimentació animal a Lleida, Saragossa, Girona i, en menor escala, a Sòria i Osca.

Líders en productes agroalimentaris

L'any 2019 el Port va superar els 6 M de tones en el sector agroalimentari i ramader, el que suposa un 4,5% d'augment respecte a l'any 2018. Aquest lideratge es basa en diferents punts forts. Proximitat, productivitat, preu, experiència, qualitat i especialització són les claus d'un tràfic que ha posicionat al Port de Tarragona com port capdavanter en moviment de productes agroalimentaris a la Mediterrània.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics