Cookie control
Dimecres, 08 d'Abril de 2020

El Restaurant Ferran Cerro rep el primer SOL Repsol

El restaurador va començar el projecte fa dos anys i mig

25 de Febrer de 2020, per Redacció
  • El cuiner Ferran Cerro amb el SOL Repsol

    Cedida

El projecte de Ferran Cerro ha estat reconegut, després de dos anys i mig, amb el primer SOL Repsol. El Restaurant Ferran Cerro, "amb ànima de llop i pell de xai", com va ser considerat pel periodista Marc Casanovas a la mateixa guia Repsol, ha rebut un dels màxims reconeixements que es pot obtenir en el món de la cuina.

Cerro assegura que "prefereix el restaurant ple a cada servei abans que tots els premis del món" però, tanmateix, agraeix el guardó perquè "confirma que estàs en el bon camí", indica. Ferran Cerro també va ser nomenat com un dels 20 cuiners a tenir en compte aquest 2020 a la llista de la periodista gastronòmica Laura Conde.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges