Dissabte, 23 de Març de 2019

El Rincón de Diego obre temporada amb el retorn del fill pròdig

15 de Març de 2019, per Jordi Garcia Arnau
  • Diego i Rubén Campos

    Jordi Garcia

El Rincón de Diego, restaurant amb estrella Michelin de la vila marinera de Cambrils, ha portat a terme la presentació de la temporada 2019, tot coincidint amb la posada en marxa de la jornades gastronòmiques ‘Encarxofa't’, que s'allargarà fins al diumenge 24 de març.

La gran novetat d’enguany és la del retorn al Rincón de Diego de Rubén Campos, fill de Diego Campos, el fundador del prestigiós restaurant cambrilenc. Rubén Campos s'ha integrat a la direcció i els fogons del restaurant, i d'aquesta manera segueix el llinatge familiar de l'establiment situat al carrer de les Drassanes número 19, de Cambrils, i on també participa la parella de Diego Campos, Montserrat Albiol. 

La reincorporació de Rubén Campos al Rincon de Diego ha satisfet molt al seu pare. De fet, la idea en el seu dia era aquesta, tot i que ara s’han donat diferents circumstàncies que han fet que aquesta absència s'allargués més en el temps del que esperava. Rubén Campos ha estat més d’una dècada fora de casa, concretament 13 anys governant el timó de restaurant del Club Nàutic de Cambrils.

La família Campos, treballarà per tant mà a mà a la cuina del Rincón de Diego, i "amb infinitats de projectes gastronòmics per davant. Treballarem plegats amb un horitzó final que d’aquí a un temps el Rubén agafi les regnes i jo m’acabi jubilant", assegura Diego Campos.

El fundador del restaurant també s'ha mostrat satisfet amb les reserves que té per als cap de setmana, ja que sempre ho tenen ple. Alhora també ha detectat un descens del turisme espanyol que confia que sigui puntual i que es recuperi tot confiant que els clients segueixin apostant per la qualitat que ofereix el seu establiment de Cambrils.

El restaurant Rincón de Diego és un referent a Catalunya i a la Costa Daurada, amb capacitat per aproximadament una cinquantena de comensals. Va obrir les portes fa 36 anys i ha conservat any rere any des del 2005 l'estrella Michelin que ha merescut de forma ininterrompuda. El restaurant es defineix per la seva cuina creativa, tot intentant que els seus plats siguin acolorits i atractius, i tenint una espacial cura de la qualitat de la matèria primera.

 

COMENTARIS (0)

Reportatges