Dilluns, 28 de Maig de 2018

El segon Fòrum d’Inversió CAT SUD busca projecte empresarials i inversors

18 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Cartell promocional del Fòrum d'inversió

    Cedida

Les instal·lacions de firaReus a l'Edifici Tecnoparc acolliran el segon Fòrum d'Inversió CAT SUD que es durà a terme el pròxim 24 d'octubre. El Fòrum està obert a tots aquells emprenedors amb projectes que busquen finançament i als inversors interessats en ajudar a fer créixer una empresa.

Aquesta plataforma posarà en contacte inversors amb emprenedors del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, creant així un espai d'oportunitats que té com a objectiu potenciar l'emprenedoria al territori. Poden optar a la convocatòria del Fòrum projectes constituïts com a start-up en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya. Per tal de preparar la presentació dels projectes davant dels potencials inversors, els inscrits participaran prèviament en una sessió pràctica per millorar la presentació dels seus projectes.

El Fòrum d'Inversió CAT SUD, és una iniciativa conjunta de l'Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament dE Tarragona, i ACCIO -l'Agència per a la competitivitat a l'empresa de la Generalitat de Catalunya, que es realitza per segon any consecutiu.

 

COMENTARIS (0)

Reportatges