Els preus cauen quatre dècimes al febrer a Tarragona i situen la inflació al 3,5%

Les comarques tarragonines encadenen sis mesos d’IPC en positiu

14 de Març de 2017, per ACN

  • El preu de l'electricitat ha baixat durant el febrer

    El Punt Avui

Els preus van caure quatre dècimes al febrer a la demarcació de Tarragona i van deixar una taxa d'inflació anual del 3,5%, una dècima per sota de la registrada al gener que va ser del 3,6% i quatre dècimes per sobre de la mitjana registrada al conjunt de Catalunya (3,1%), segons les dades publicades aquest dimarts per l'Institut d'Estadística espanyol. Les comarques tarragonines encadenen sis mesos amb taxes d'inflació anual en positiu.

El comportament de les tarifes elèctriques al febrer, quan en la primera quinzena van baixar un 19% en relació amb el gener, ha impulsat a la baixada els preus en termes mensuals però amb una intensitat no suficient per fer caure la taxa d'inflació anual. Els preus dels carburants no han tingut gairebé repercussió en aquest mes perquè aquest febrer s'han mantingut mentre que el febrer de l'any passat van baixar.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.