Els preus es mantenen plans al març a la demarcació de Tarragona

La taxa de l'IPC interanual de les comarques tarragonines se situa set dècimes per sota de la registrada al febrer

12 d'Abril de 2017, per ACN

  • El preu de l'electricitat ha baixat durant el març

    Andreu Puig/ El Punt Avui

Els preus al març s'han mantingut plans en relació amb el mes de febrer a les comarques tarragonines i han deixat una taxa d'inflació anual del 2,8%, set dècimes per sota de la registrada al febrer (3,5%), segons les dades publicades aquest dimecres per l'Institut d'Estadística espanyol. La taxa d'inflació de Tarragona se situa tres dècimes per sobre de la registrada en el conjunt de Catalunya, on els preus també s'han mantingut plans en relació amb el febrer.

Els preus de les gasolines i de l'electricitat, que han baixat aquest març, han influït de forma decisiva en la desacceleració de la taxa d'inflació. L'efecte de Setmana Santa, que l'any passat va caure en març, també ha influït en els preus dels viatges organitzats que aquest març s'han mantingut per sota del repunt que van registrar l'any passat per les vacances de Pasqua.

En el conjunt de l'estat espanyol, el preus també s'han mantingut plans en termes mensuals i la taxa d'inflació anual s'ha frenat fins a situar-se en el 2,3%, set dècimes per sota de la registrada al febrer.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.