L'Agència Reus Promoció ha reunit, per primera vegada, un grup de treball tot formant la Taula de restauració de la ciutat, trobada que s'anirà reunint en diverses ocasions al llarg de l'any i que ha estat presidida per la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles. En aquest ens, segons han precisat aquest dimarts fonts del consistori, hi han estat convocats diversos establiments de restauració de Reus i representants d'entitats relacionades amb la promoció de la restauració i l'organització d'esdeveniments gastronòmics.
La creació de la Taula de Restauració que ha organitzat Reus Promoció "respon a diferents objectius, entre els que cal destacar l’interès per posicionar la ciutat com a destinació gastronòmica, la incorporació de l’oferta de restauració a la promoció turística de la ciutat i la realització d’activitats que posin en valor dels productes gastronòmics de proximitat, destacant molt especialment el vermut de Reus, la avellana DOP Reus i l’oli DOP Siurana com a productes de qualitat", s'ha precisat des de l'Ajuntament.
A la reunió "s’ha donat veu als asistents", que han pogut manifestar "quins són els interessos i projectes per al sector". És previst que la taula de treball, que és oberta i que pot ser "canviant en el temps", es reuneixi periòdicament i que treballi "de forma consensuada" qüestions com el disseny de la marca gastronòmica, l’estratègia de posicionament gastronòmic de la ciutat o la realització d’accions de dinamització de la restauració.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics