Dimecres, 18 de Juliol de 2018

FiraReus acollirà una jornada dedicada al sector de la fusta

Fustend se celebrarà el 21 de setembre amb el suport del Gremi d Fusters del Baix Camp

31 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Detall del cartell de l'esdeveniment

    Cedida

FiraReus i el Gremi de Fusters del Baix Camp organitzaran Fustend, una jornada professional dedicada al món de la fusta que es durà a terme a les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions el dia 21 de setembre. Fustend té la voluntat de "donar visibilitat al sector de la fusta i ser un punt de trobada per a professionals", segons s'ha apuntat des de firaReus. Durant la jornada es podran conèixer i compartir les noves tendències i tecnologies del sector i també projectes de sostenibilitat que s'estan desenvolupant actualment.

Conferències, exposició i demostracions

La jornada tindrà conferències, demostracions, espai expositiu, presentació de novetats i networking i comptarà entre d'altres, amb la participació de l'estudi Aixopluc de Reus. També es parlarà de 'Fusta i Tecnologia' en una conferència a càrrec de Jordi Gené, director de l'Institut Català de la Fusta (INCAFUST), dedicat a la investigació i serveis de construcció i de noves tendències a càrrec d'Eurecat, el Centre Tecnològic de Catalunya.

D'altra banda, està previst realitzar una taula rodona de Col·legis Professionals amb el tema 'Noves tendències i reptes de futur' amb la participació del Col·legi d'Arquitectes, Gremi de la Construcció del Baix Camp, el Gremi d'Electricistes i l'Escola d'Art i Disseny de Reus. Des del Centre de Difusió Tecnològica de la Fusta i Moble de Catalunya (CENFIM), es parlarà també sobre 'Sostenibilitat, introducció a la cadena de custòdia, ecodisseny i economia circular' i està previst que en les pròximes setmanes es tanquin altres continguts del programa. La jornada es farà des de les 9 del matí a les 6 de la tarda i comptarà amb un dinar de networking.

Per a més informació i inscripcions, consultar aquest enllaç.

COMENTARIS (0)

Reportatges