Divendres, 22 de Març de 2019

FiraReus serà a l'octubre la seu d'un esdeveniment de turisme de reunions

CONNECTA Catalunya és una cita adreçada als professionals del sector

09 d'Agost de 2018, per Redacció
  • Una imatge d'arxiu d'una anterior edició de l'esdeveniment

    Cedida

La segona edició del CONNECTA Catalunya se celebrarà a firaReus el pròxim 25 d’octubre. El centre de fires i convencions de Reus ha estat l’espai escollit per acollir aquest esdeveniment per la promoció del turisme de reunions, MICE (Meetings Incentives Congresses Exhibitions), a Catalunya.

Aquest esdeveniment està organitzat pel Catalunya Convention Bureau de l’ACT, encarregat de posicionar Catalunya com una destinació líder en el turisme de reunions. El CONNECTA "té l’objectiu de facilitar el 'networking' i la col·laboració entre els professionals del sector MICE per al desenvolupament de propostes innovadores i la dinamització del sector de les reunions a Catalunya amb la finalitat de millorar la seva competitivitat i oportunitats de negoci", s'ha exposat aquest dijous.

L’esdeveniment està dirigit a professionals del turisme de reunions i esdeveniments de Catalunya. En aquesta trobada els assistents tindran l’oportunitat de configurar la seva agenda d’activitats i crear sinergies entre els membres del sector. La primera edició del CONNECTA, celebrada el 2015, va agrupar per primera vegada aquesta comunitat per tal que els més de 200 assistents poguessin conèixer-se i identificar oportunitats de col·laboració.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha valorat positivament la celebració del CONNECTA a la ciutat de Reus tot afirmant que “es presenta una gran oportunitat per posicionar la destinació com un referent per al sector del turisme de reunions o negocis”.

COMENTARIS (0)

Reportatges