Dissabte, 15 de Desembre de 2018

FiraReus, seu del Simposi de producció agroalimentària ecològica a l’olivera i fruita seca ecològiques

L'impulsa el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i es farà l'11 i el 12 de desembre

20 de Novembre de 2018, per Redacció
  • La cita es farà a firaReus els dies 11 i 12 de desembre

    Reusdigital.cat

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), ha decidit dedicar la sisena edició del Simposi de producció agroalimentària ecològica a l’olivera i fruita seca ecològiques. El DARP, en col·laboració amb diverses entitats, universitats i centres de recerca i entitats dels sector promouen una iniciativa que es farà a Reus els dies 11 i 12 de desembre.

Així doncs, s'ha exposat aquest dimarts, l’objectiu d’aquest simposi és la transferència d’informació tècnica d’actualitat i d’interès per aquest sector, comptant amb la participació de diversos experts nacionals i internacionals en la matèria i constituint un lloc de trobada i intercanvi d’experiències per a tots els professionals de l’agricultura ecològica del nostre país. Igual que en les anteriors edicions del simposi, s'ha subratllat, el programa l’estableix un Comitè tècnic, format en aquesta ocasió per representants del DARP, de l’IRTA i de diferents Agrupacions de defensa vegetal catalanes, així com d’alguna empresa en representació del sector productiu.

En aquesta ocasió s’ha comptat amb la participació de l’empresa Vima Events que s’ocupa de la secretaria i de la gestió de les inscripcions del simposi, que es poden formalitzar a través del següent enllaç: https://goo.gl/SdCZkc El simposi se celebrarà els dies 11 i 12 de desembre a les instal·lacions de firaReus.

El cost d’assistència al Simposi és de 35 euros, preu que inclou el dinar. L’aforament està limitat a 250 persones.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)

Reportatges