Dilluns, 15 d'Octubre de 2018

Guardonat el sector comercial i turístic de Reus

01 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Imatge de l'acte

    Cedida

Cal Massó ha estat l'escenari, aquest dijous, de la 26a Nit del Comerç i Turisme de Reus. Es tracta de la trobada anual dels sectors comercial i turístic de la ciutat i dels productors de la DOP Siurana. L'Agència de Promoció de Ciutat ha entregat el Premi Turisme de Reus a Josep Maria Borrell, mentre que el guardó a l'Iniciativa Turística ha estat per l'Operador de viatges Anex Tour.

La Unió de Botiguers de Reus ha reconegut a Rosa Lucas amb el Premi 'U' a la Trajectòria Comercial i Innovació i el de la Trajectòria Històrica ha estat per Elèctrica R. Martí. Finalment, el guardó als Nous Empreneadors Comercials l'ha rebut Beana. El Consell Regulador de la DOP Siurana ha donat el Premi 'entenedor de l'any' al Restaurant Disfrutar.  

Per la seva banda, el Premi 'Ser Botiguer', de la Cambra de Comerç de Reus, ha estat per al Colmado Baró, mentre que s'ha entregat una distinció al gastropub As de Copes per part del Gremi de Forners de Reus i Comarques. El Premi 'Imprescindibles del Mercat', que entrega el Mercat Central, als germans Arenal. 

 

Per últim, el Tomb de Reus ha donat la distinció a la Millor dependente a Juli Cebrián, de Perfumeria Júlia, i la de Cap de Carrer per la seva bona implicació al seu carrer comercial a Joan Adell, de les botigues Xicalla. 

La Nit del Comerç i Turisme de Reus està organitzat per l’Agència Reus Promoció amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Reus, el Tomb de Reus, el Consell Regulador DOP Siurana, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, el Mercat Central i el Gremi de Forners de Reus i comarca.

 

COMENTARIS (0)

Reportatges