Inaugurada l'oficina de Fabroker.eu, el nou actor de les assegurances a Reus

La nova oficina obre portes amb una posada en escena elaborada i expectació al moment de la pujada de persiana

05 de Desembre de 2015, per Cristina Valls

  • L'oficina ha quedat inaugurada amb la presència del regidor d'Hisenda, Joaquim Enrech

    Cedida

  • Cedida

  • Cedida

  • Cedida

  • Cedida

Amb el lema Reus, París, Londres i el seguro que tu vols, la companyia Fabroker.eu ha arribat a Reus per quedar-s'hi. Almenys, això és el que ha promès l’equip promotor aquest divendres al vespre en la seva vetllada inaugural. Somriures continguts i ganes de treballar és el que s’ha respirat a les portes de la nova oficina.

Una vegada passada la porta, els assistents han pogut gaudir d’un discurs a càrrec del regidor d’Hisenda i Recursos Generals del consistori reusenc, Joaquim Enrech, qui ha agraït l’entrada a la ciutat d’un projecte “consolidat” i que “desperta la confiança dels clients d’una forma segura i degudament atesa”. A continuació, han pres la paraula els promotors de Fabroker.eu, Jordi Ferré i Kiko Solà, qui han presentat les línies de treball d'aquesta corredoria a Reus. El cantant Joan Reig ha posat música a l'acte.

Amb aquesta oficina, l’equip de Fabroker.eu ha volgut fer més pròxims els seus serveis oferint horaris accessibles, ja que no tancaran als migdies i els dissabtes romandran oberts. La instal·lació de la nova oficina de corredoria esdevindrà un nou interlocutor dins el mercat d’assegurances i això ha estat celebrat en un bon ambient i amb la música del cantant i bateria Joan Reig.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital fabroker.eu inauguració
reusdigital.cat Reus Diari Digital fabroker.eu inauguració
reusdigital.cat Reus Diari Digital fabroker.eu inauguració
reusdigital.cat Reus Diari Digital fabroker.eu inauguració

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.