Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

Ja és Nadal a La Fira Centre Comercial

L'equipament ha previst actes per tal que petits i grans visquin plegats les festes

30 de Novembre de 2017, per Redacció
  • La Fira Centre Comercial acolllirà activitats d'oci durant tota la campanya nadalenca

     

La Fira Centre Comercial de Reus ha preparat tot un seguit d'activitats i iniciatives per tal que petits i grans gaudeixin de la campanya nadalenca. Una de les novetats d’enguany és l’arribada a l'equipament de La Barretuda, un personatge "ple de màgia que viatja en un carro fantàstic i que explica contes acompanyada de les seves titelles, fa actuacions musicals i convida a ballar", segons s'ha avançat aquest dijous. Qui vulgui descobrir-la ho podrà fer els dissabtes i diumenges de desembre, excepte el dia 3.

El Pare Noel i un patge reial, a La Fira

A banda, el Pare Noel i el seu trineu faran una aturada a La Fira Centre Comercial tots els dissabtes i diumenges de desembre (amb la mateixa excepció del dia 3) per atendre a tots els nens. A més, el 30 de desembre arribarà en missió oficial el patge reial que rebrà totes les cartes dels més petits i guardarà els secrets que li expliquin. Els caps de setmana de desembre tots els visitants a La Fira Centre Comercial es podran endur a casa un record de la seva visita, perquè presentant un tiquet de compra de qualsevol dels establiments, un fotògraf els farà la foto que podran prendre impresa cap a casa.

A la planta a nivell del carrer hi haurà el servei per embolicar tots els regals que comprin els visitants, mentre que dues hostesses oferiran informació sobre l’oferta i els serveis o la programació d’activitats i esdeveniments nadalencs del centre. El 16 de desembre arribarà una activitat per als més joves, el 'NadalLovers', de la mà de La Fira CC i el portal adolescents.cat. A la tarda, un muralista pintarà en directe un mural de grans dimensions, un DJ posarà la música al moment i es farà un concurs de preguntes per als amants del Nadal amb sis premis diferents. A més, els instagramers que facin una foto i la publiquin amb el hashtag #Nadallovers, també es podran endur un premi si la seva foto és una de les quatre amb més 'likes'.

 

Pallapupas i la cursa de sant Silvestre

El Nadal a La Fira Centre Comercial serà també solidari amb la presència de la ONG Pallapupas perquè, per cada somriure que els nens pintin als tallers que es faran els divendres, dissabtes i diumenges, La Fira Centre Comercial donarà un euro a aquesta ONG. A les acaballes de l’any, els dies 29 i 30 de desembre, hi haurà instal·lat un estand per a les inscripcions a la tradicional cursa de Sant Silvestre de Reus (i que l’any passat va reunir més d’un miler de participants). La cursa tindrà el punt de sortida i arribada a La Fira Centre Comercial.

A més de fer les inscripcions i recollir els dorsals i la samarreta al centre, els qui ho facin podran guanyar una de les 50 entrades dobles a Cinemes Axion que se sortejaran. 

COMENTARIS (0)