Dijous, 13 de Desembre de 2018

Joan Antón, nou president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre

Joan Antón, nou president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre

14 de Novembre de 2017, per Redacció
  • A l'esquerra la ex-presidenta, Berta Cabré, i a la dreta el nou president, Joan Antón

    Cedida

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona –Unique Camping Destination-, que engloba 56 càmpings, té nou president. El tarragoní llicenciat en Dret per la URV, Joan Antón, ha agafat el relleu de Berta Cabré, el passat 9 de novembre, que ha estat durant 8 anys liderant l’associació que defensa els interessos del sector.

Pel que fa als integrants de la Junta de l’Associació de Càmpings, el nou president ha expressat que comptarà gairebé amb el mateix equip humà que hi hagut fins ara, “si bé tenim la intenció de reforçar el paper de les comissions delegades perquè siguin dinàmiques i afegeixin noves incorporacions”, ha afegit. A més, en relació a la nova etapa al capdavant de l’entitat, Antón assegura que “l’Associació de Càmpings arriba en un bon moment a aquest relleu de presidència i volem consolidar la feina feta en la comercialització del producte, serveis als associats en qüestions legals, de compres i estrènyer les relacions amb els centres de coneixement com la URV, l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i l’Observatori de la Costa Daurada”. El nou president també afegeix que “els actual reptes del món del càmping són la fidelització del públic campista i la constant modernització de les instal·lacions del sector, amb inversions permanents, per tal de poder oferir un producte atractiu de qualitat i de màxim confort”.

Per la seva part, la presidenta sortint, la cambrilenca Berta Cabré, destaca “l’alta qualitat humana de les persones que formen part del sector”. També ha mostrat “el seu agraïment per l’oportunitat de liderar el sector durant aquests 8 anys, així com la tasca de la Junta i de tots els seus col·laboradors”.

COMENTARIS (0)

Reportatges