Divendres, 16 de Novembre de 2018

Jornada informativa a la URV sobre el programa Reempresa

El projecte se centra el compravenda de petites i mitjanes empreses amb l'objectiu d'afavorir 'la continuïtat i el creixement de negocis'

27 de Novembre de 2017, per Redacció
  • La sessió tindrà lloc aquest proper dimecres

    Reusdigital.cat

La facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili (URV) acull aquest dimecres, 29 de novembre, el 'Cafè de la Reempresa', una sessió informativa sobre Reempresa, el programa de compravenda de petites i mitjanes empreses que té per objectiu afavorir la continuïtat i el creixement de negocis en ple funcionament, els quals necessiten un relleu en la propietat i direcció. D'aquesta manera, es treballa per "salvaguardar llocs de treball i evitar el tancament d'empreses econòmicament viables, alhora que s'ofereix assessorament als empresaris que volen cedir la seva empresa i a les persones reemprenedores disposades a donar-hi continuïtat", s'ha indicat des de la gestió del programa.

En aquest sentit, el 'Cafè de la Reempresa', organitzat pel Centre de Reempresa de Catalunya amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Redessa, i la Càtedra d'Economia i Empresa de la URV, es dirigeix a "totes aquelles persones interessades a cedir la seva empresa i també a potencials reemprenedors". La sessió, que es realitzarà entre les 3 i les 5 de la tarda, servirà per donar a conèixer el projecte i explicar "com preparar-se per poder realitzar la cessió d'un negoci amb èxit"

A l'acte hi intervindran el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, i el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer. A més, es comptarà amb representants de l'empresa Prolim Higiene Industrial de Reus, que presentarà el seu cas d'èxit. Les empreses que entren al programa de Reempresa "han de complir dos requisits, estar en funcionament i ser viables econòmicament", s'ha subratllat des de l'organització de l'activitat. 

COMENTARIS (0)