Dimarts, 23 d'Abril de 2024

La Cambra acull la jornada 'La nova llei de segona oportunitat'

La trobada, destinada a empresaris individuals, s'ha centrat en les directrius que cal seguir per obtenir l'exoneració de deutes quan es liquida un negoci

11 de Desembre de 2015, per Redacció
  • La jornada ha comptat amb la participació del secretari general de la Cambra de Comerç, Joan Josep Sardà

    Cedida

La Cambra de Comerç de Reus ha organitzat la jornada La Nova llei de segona oportunitat, que ha servit per analitzar i aprofundir en els aspectes més rellevants de la llei 25/2015 de mecanismes de segona oportunitat, de juliol d’aquest any. La importància de la nova normativa rau en el fet que marca el camí i les directrius que han de seguir els empresaris individuals per poder obtenir, com ara passa amb les societats en els concursos de creditors, l'exoneració dels seus deutes a l’hora de liquidar els seus negocis.

En aquest procediment la llei dóna un paper concret a les cambres de comerç en funcions d’òrgan de mediació concursal. La jornada, presentada pel secretari general de la Cambra de Comerç, Joan Josep Sardà, ha comptat amb les intervencions del Magistrat i Jutge del Jutjat Mercantil númeró u de Tarragona, César Suárez, i de l’advocat especialista en afers mercantils i concursals, Jordi Salvat.

Segons han apuntat des de la Cambra, "la nombrosa assistència registrada posa en evidència l’interès per aquest procediment realment innovador de l’acabament de la vida de les empreses individuals a casa nostra" i s'ha assegurat que es tracta "d'un procediment que ja és molt utilitzat en la gran majoria dels paisos d’occident".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

J. A. Carricondo  12 de Desembre de 2015

Hi ha fòrmules oblidades!

Per qué no es continua la fòrmula, certament oblidada, de les hipotèques inverses? En molt casos seria sol·lucionar certs problemes sense greus prejudicis de les dacions en pagament o els desnonaments. Hi hauria importants millores en els procediments.