Dilluns, 18 de Febrer de 2019

La Cambra de Comerç de Reus posa en marxa el Club Innovació

La direcció anirà a càrrec del catedràtic Josep-Francesc Valls i s’adreça a empreses que volen innovar a la seva organització

08 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Imatge de Josep Francesc Valls

    Cedida

Sota la direcció del catedràtic d’ESADE Business School, Josep-Francesc Valls, la Cambra de Comerç de Reus posarà en marxa properament el Club Innovació. Aquesta iniciativa, que és pionera al territori, pretén aglutinar un grup d'empreses restringit amb interès per innovar a la seva organització, reformulant, si és el cas, el model de negoci per poder millorar la seva competitivitat.

Així mateix, la proposta pot ajudar a conèixer les eines de millora empresarial que es poden aplicar i les oportunitats que poden gaudir per satisfer necessitats i aspiracions locals, nacionals i internacionals. 

Detecció de tendències de nous negocis, maneig de big data, oportunitats de les empreses de Reus per satisfer necessitats, omnicanalitat, nous clients, gestió del talent,… seran alguns dels temes que s’abordaran en les sessions del Club Innovació. Els tallers es realitzaran en el format Esmorzar Cambra amb una periodicitat bimensual i estaran dirigits per Josep-Francesc Valls tot i que es comptarà amb intervenció d’altres experts que tindran com a objectiu afavorir la transferència de coneixements entre tots els participants. Les trobades s’articularan com a tallers oberts amb aportació d’informació i autoanàlisi per part de tots els integrants. 

COMENTARIS (0)