Cookie control
Dilluns, 30 de Març de 2020

La Cambra fa una lectura positiva del desenvolupament de la Ganxet Pintxo de tardor

La ruta de tapes encara s'allargarà fins diumenge

14 de Novembre de 2019, per Redacció
  • Batista, aquest dijous, en la trobada amb els mitjans

    Reusdigital.cat

Tot just a punt d'encarar el segon (i últim) cap de setmana de la ruta, la Ganxet pintxo de tardor d'enguany ha rebut una bona acollida dels veïns i visitants. D'aquesta manera ho ha assenyalat aquest dijous el coordinador de l'esdeveniment, Jaume Batista, per a qui l'augment del preu de les degustacions (de 2,5 als 3,5 euros actuals) fixat en l'anterior edició ha garantit "la qualitat" de les creacions culinàries dels establiments que hi prenen part. En aquesta ocasió, són més d'una trentena els bars i restaurants que s'han sumat a un projecte impulsat des de la Cambra de Comerç de Reus i que segueix comptant amb el suport d'Estrella Damm. 

En una trobada amb els mitjans locals i del territori, Batista ha posat l'accent en l'elaboració de les tapes, tot subratllant que la Ganxet pintxo "s'ha consolidat" i que és una iniciativa capaç d'atraure clients d'arreu. Passat l'equador de la ruta, des de la corporació reusenca s'ha exposat que la "percepció" dels restauradors "és bona" i ha apuntat finalment que l'augment del preu "ha estat assumit" perquè "s'ha traduït en una major qualitat de les degustacions". "Hem assolit un nivell molt alt, que era el nostre objectiu", ha conclòs. 

A la trobada amb els periodistes hi ha assistit també el president de la Cambra, Jordi Just

 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Ramon-Lluis  27 de Novembre de 2019

Aixo es la Ruta de la Conveniencia

El ultim dia diumenge el migdia, els restaurants PRIORAL I CODER, tot i tenin l´´ hora fixada, no van voler servirnos

com que no era la primera vegada que subseia, els i vaig informar que despres del Pinxo continuaria amb el dinar,

despres els dos van accedir a fer el Pinxo, pero jo no prenc part amb aquestes artimanyes comercials. Es una vergonya que a Salou

ens passin la ma per la cara, tot i no ser una poblacio tradicionalment gastronomica