Tot just a punt d'encarar el segon (i últim) cap de setmana de la ruta, la Ganxet pintxo de tardor d'enguany ha rebut una bona acollida dels veïns i visitants. D'aquesta manera ho ha assenyalat aquest dijous el coordinador de l'esdeveniment, Jaume Batista, per a qui l'augment del preu de les degustacions (de 2,5 als 3,5 euros actuals) fixat en l'anterior edició ha garantit "la qualitat" de les creacions culinàries dels establiments que hi prenen part. En aquesta ocasió, són més d'una trentena els bars i restaurants que s'han sumat a un projecte impulsat des de la Cambra de Comerç de Reus i que segueix comptant amb el suport d'Estrella Damm.
En una trobada amb els mitjans locals i del territori, Batista ha posat l'accent en l'elaboració de les tapes, tot subratllant que la Ganxet pintxo "s'ha consolidat" i que és una iniciativa capaç d'atraure clients d'arreu. Passat l'equador de la ruta, des de la corporació reusenca s'ha exposat que la "percepció" dels restauradors "és bona" i ha apuntat finalment que l'augment del preu "ha estat assumit" perquè "s'ha traduït en una major qualitat de les degustacions". "Hem assolit un nivell molt alt, que era el nostre objectiu", ha conclòs.
A la trobada amb els periodistes hi ha assistit també el president de la Cambra, Jordi Just.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics