Dissabte, 18 d'Agost de 2018

La Cambra premia les tapes de la Ganxet Pintxo de primavera

10 de Maig de 2018, per Arnau Martínez
  • Foto de família dels premiats

    Alex Plaza

La Cambra de Comerç de Reus ha lliurat els premis als diferents establiments gastronòmics de la ciutat, corresponent a la darrera Ganxet Pintxo de Primavera. Més de 8.000 persones van votar durant els dies de l'edició passada que es va celebrar del 5 al 15 d'abril. El president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha apuntat que és una mostra més de la "qualitat" de la ruta, "és una referència a nivell de tota Catalunya", ha dit.

Pel que fa al premi professional, han estat guardonats els restaurants Tapes i tapes per 'Mare Nostrum', Sora amb 'Ni fu, ni foie' i el Cafè Teatre delCentre per 'l'Entreacte del Bartrina'. El premi popular que sorgeix dels vots emesos pels mateixos consumidors, ha premiat 'Rosa de Reus' de Soldenit, 'Croquet-Aon' de Sawaddee kà i 'Mira quins pebrots' del Restaurant 158.

'Tot baixant de la Fatarella' de DO Vinoteca i cuina s'ha endut el Premi Damm per ser la tapa que millor marida amb la cervesa i finalment, el Museu del vermut ha estat reconegut amb el Premi Ganxet llengua per tenir cura amb el català a l'hora de comunicar-se amb els clients durant la ruta. La regidora de Política lingüística, Dolors Sardà, ha destacat el Premi Ganxet llengua perquè "contribueix a difondre termes en l'àmbit de la gastronomia", ha assegurat Sardà. La regidora de Projecció de ciutat, Montserrat Caelles, ha indicat que es tracta d'"un reconeixement al sector de la restauració", "és molt més que un format gastronòmic, és una experiència de ciutat", ha afegit.

COMENTARIS (0)

Reportatges