Dimarts, 15 de Gener de 2019

La Diputació convoca una nova edició dels Premis Emprèn per a projectes empresarials de la demarcació

Els futurs emprenedors es poden presentar fins al 29 de juny i els guardons tenen una dotació econòmica de 35.000 euros

09 de Maig de 2018, per Redacció
  • Guanyadors premis Emprèn de l'edició passada

    Cedida

La Diputació de Tarragona ha convocat la 6a edició dels Premis Emprèn per a projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. Enguany el certamen compta amb una dotació econòmica de 35.000 euros, i les sol·licituds per participar-hi es podran presentar fins al proper 29 de juny.

Amb l'objectiu de fomentar i contribuir a generar ocupació de qualitat a la demarcació, els Premis Emprèn estan adreçats a les persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre que estiguin interessades en posar en marxa un projecte empresarial. El certamen premiarà amb 5.000 euros un total de 5 projectes que seran els guanyadors en les diferents categories del concurs: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social. Si el jurat ho considera oportú, també podrà atorgar reconeixements a d'altres projectes participants, amb un reconeixement de 1.000 euros. Els projectes guanyadors rebran, també, assessorament tècnic durant un any per part de la Diputació de Tarragona i de les seves entitats col·laboradores.

L'anterior edició dels Premis Emprèn va comptar amb la participació de 46 projectes molt diversos i procedents de diferents indrets de la demarcació. 

 

 

 

COMENTARIS (0)

Reportatges