La Fira Centre Comercial organitza un concurs a Instagram amb mones de Pasqua com a premi

Les quatre imatges amb més 'likes' seran obsequiades amb les creacions del Forn Enrich

11 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Els participants en el concurs podran optar a guanyar una Mona de Pasqua

    ACN

Des del passat dia 6 i fins al 15 d'abril, La Fira Centre Comercial de Reus celebra la Pasqua "de la manera més dolça i tradicional" amb una exposició de mones a la seva planta baixa, segons s'ha informat des de l'equipament. S'hi exhibiran quatre creacions "plenes d'estil i imaginació" del Forn Enrich, que els clients podran guanyar en el concurs organitzat pel centre comercial.

Concurs a Instagram

Per participar al concurs, s'ha de seguir el compte d'Instagram de La Fira (@cclafira) i penjar una foto de l'exposició amb l'etiqueta #MonaLaFira. Les quatre fotos amb més 'likes' seran premiades amb una mona i la foto amb més 'likes' s’endurà una mona especial amb una reproducció del logo de La Fira. El proper 14 d'abril es donaran a conèixer els guanyadors a través de les xarxes socials del centre comercial.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.