Dijous, 19 de Juliol de 2018

La Fira Centre Comercial rep 130.000 visites de 55 països diferents durant l'estiu

Una enquesta recull les impressions de 3.000 persones entre el 31 de juliol i el 15 d'agost

05 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Turistes de fins a 55 nacionalitats diferents han passat per La Fira Centre Comercial entre el 15 de juliol i el 31 d'agost

    Cedida

El turisme ha apostat per La Fira Centre Comercial de Reus aquest estiu, segons fonts de l'equipament. Entre el 15 de juliol i el 31 d’agost, han passat per aquest centre comercial més de 130.000 visitants de 55 països diferents. Les dades han estat recollides al recinte durant aquest període, a partir d'una enquesta realitzada entre quasi 3.000 persones. D'aquesta manera, el 42% dels visitants estrangers que han arribat a La Fira Centre Comercial han estat russos, un 24% francesos i un 12% d’Holanda.

Entre la resta de nacionalitats, "molt diverses, hi ha persones de tot el continent Llatinoamericà, de tota Europa i fins i tot de països africans, com ara Kenia i Senegal, o de països asiàtics com Singapur, Filipines o Tailàndia", s'ha detallat. També s’ha rebut la visita de ciutadans d’Austràlia, han apuntats fonts properes a La Fira.

La gerent de La Fira Centre Comercial, Mayte Forján, ha manifestat que “és important consolidar la tornada del turista que ja ens havia visitat i tenir una oferta el suficientment atractiva i variada per sumar-ne de nous”. Entre els turistes enquestats, el 84% era el primer cop que visitava La Fira Centre Comercial però la resta ja coneixien el centre i els seus establiments.

Pel que fa a la seva estada a casa nostra, tres de cada 10 enquestats havien rebut informació a les recepcions dels hotels i càmpings on s’allotjaven i un 10% l’havien aconseguida a les diferents oficines de turisme dels municipis de la zona. Com a dada curiosa, s'ha revelat des de La Fira, "cal destacar que el dia preferit de visita a La Fira Centre Comercial per part dels turistes és el dimarts" i pel que fa a les hores, "acostumen a escollir la franja que va de les 10 del matí a les 3 de la tarda".

COMENTARIS (1)

Comentaris

olmos danielle  27 de Novembre de 2017

magnifiqie centre

pouvez cous nous commenter e francais

Reportatges