Dimarts, 26 de Març de 2019

La Fundació Gresol organitza la 3a edició dels Premis al talent jove

Serà el 18 d'abril al vespre

10 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Detall del cartell de l'acte

    Cedida

La Fundació Gresol entregarà el dimecres 18 d’abril els Premis Gresol al Talent Jove, una iniciativa que té per objectiu "posar en valor el talent de joves empresaris i professionals de les nostres comarques, així com reforçar els valors del món empresarial", segons han apuntat fonts de l'esdeveniment.

L’any passat, la Fundació Gresol va engegar aquest nou projecte amb "gran èxit d’assistència (més de 200 assistents) i repercussió, per la qual cosa s’ha vist encoratjada a organitzar enguany una nova edició", s'ha assenyalat. La gala d’entrega serà durant la celebració d’un 'afterwork' el proper 18 d’abril i serà al restaurant medi terraneum, ubicat a la marina Port Tarraco. L’acte començarà a dos quarts de 8 del vespre i acabarà després de compartir un còctel-sopar de 'networking' entre tots els assistents.

Les empreses premiades en les diferents categories són: Premi Gresol al Talent Tecnològic per a l’empresa ‘Place to Plug’; Premi Gresol al Talent en Màrqueting per a l’empresa ‘Eloise Eyewear’; i Premi Gresol al Talent Acadèmic per a l’empresa ‘Kamleon’. Els guanyadors han estat escollits per un jurat mixt format per experts en cadascuna de les disciplines, juntament amb membres del Patronat de la Fundació Gresol.

Franc Carreras serà el ponent convidat.

COMENTARIS (0)