Dimarts, 26 de Març de 2019

La Generalitat pressiona Foment perquè aprovi les bonificacions per al desviament de camions per l'AP-7 i l'AP-2

El SCT publica la resolució de restriccions de vehicles pesants en trams de l'N-340 i N-240, que no seran efectives fins que l'Estat doni el vistiplau a les compensacions

03 d'Agost de 2018, per ACN/ Redacció
  • Imatge d'arxiu de la N-340 al seu pas per Torredembarra

    Reusdigital.cat

El govern de la Generalitat, a través del Servei Català de Trànsit (SCT), ha publicat al DOGC una resolució per la qual s'estableixen les restriccions de vehicles pesants en diversos trams a l'N-340 i l'N-240. Per tal que aquestes puguin acabar sent efectives i entrar en vigor, la Generalitat insta el Ministeri de Foment a aprovar les bonificacions en els trams corresponents de les autopistes AP-7 i AP-2, per als quals hauran de transitar els camions desviats des de l'N-340 i l'N-240, respectivament.

En concret, segons la resolució del SCT les restriccions a vehicles pesants s'aplicaran als trams Alcanar-l'Hospitalet de l'Infant i Altafulla-Vilafranca del Penedès, pel que fa a l'N-340, i al que va de les Borges Blanques a Montblanc, en el cas de l'N-240.

El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha manifestat que el govern "té la feina feta" i "l'Estat ha de ser més àgil". Per això, ha demanat la màxima celeritat ja que "com més aviat ho puguem aplicar, millor".

COMENTARIS (0)