Diumenge, 17 de Febrer de 2019

La 'influencer' Mireia Luque impartirà una classe magistral sobre les tendències de moda a La Fira Centre Comercial

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim dijous 9 d'agost, a les 12 del migdia

06 d'Agost de 2018, per Redacció
  • La 'influencer' Mireia Luque.

    Cedida

Les classes magistrals que organitza La Fira Centre Comercial dins de les seves 'Fashion windows' segueixen endavant amb l’arribada, el proper 9 d’agost, de la 'influencer' Mireia Luque. En aquest cas, l'activitat estarà dedicada a les tendències de moda per a l’estiu, tindrà lloc a les 12 del migdia i estarà oberta a tot el públic.

Com cada mes d’ençà que es van iniciar les 'Fashion windows', i a través del concurs a Facebook que organitzarà La Fira Centre Comercial, els clients tindran la possibilitat d’endur-se a casa un dels tres 'looks' exposats, a més a més del sorteig d’un complet assessorament de moda amb la 'influencer' convidada mensualment per a un magnífic dia de compres per compartir els millors consells per estar sempre perfecte i a l’última.

La classe magistral de Mireia Luque (coneguda a les xarxes com a @thesinglelist), servirà perquè aquesta 'influencer' parli de les últimes tendències de la moda en aquests mesos estiuencs. També compartirà amb els assistents els seus trucs i experiències en el món de la moda. Durant la celebració de l'esdeveniment, es lliuraran els premis als tres guanyadors dels conjunts instal·lats a diferents punts de La Fira Centre Comercial. Per rebre informació dels sortejos, les classes magistrals, els premis a les xarxes socials i seguir, en definitiva, tota l'actualitat de La Fira, centre comercial gestionat per Merlin Properties, es pot aconseguir tota la informació a les seves xarxes de Facebook, Twitter i Instagram.

COMENTARIS (0)