Cookie control
Diumenge, 21 d'Abril de 2019

La nova Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat es presenta en societat

Compta amb 130 socis, per ara

12 de Febrer de 2019, per Redacció
  • Una imatge de la presentació

    Cedida

Aquest dimarts s’ha presentat la nova Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat amb la presència de Francesc Pintado, president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona; Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona; Inmaculada Moreno, quarta tinenta d'alcalde i consellera de Turisme i Pla estratègic i Javier Escribano, primer president de l’AEH Tarragona Ciutat. La nova associació està formada per 130 establiments i la seva junta la constitueixen restaurants de la ciutat com Sentits, Les Coques, El Pòsit, Cal Joan, Xamfrà del Fòrum, Barquet, Terrat, La Caleta, AGplannig, Sushi Take Away, A Bordo o Restaurant La Morada.

Per al president de l’AEHT, Francesc Pintado, "avui és un dia molt especial. Seguim amb el propòsit de regenerar i dinamitzar el sector arreu del territori. És un honor fundar l’AEH Tarragona Ciutat de la mà de 130 establiments associats i del suport de l’Ajuntament de Tarragona. Ballesteros, per part seva, ha manifestat la necessitat de disposar d’una associació que vehiculi i unifiqui el sector i ha felicitat en primera persona Pintado i a tot el seu equip per donar impuls a la creació de l’AEH Tarragona Ciutat. “Tarragona també és turisme gastronòmic i fins ara l’oferta quedava dispersa. Que sigueu capaços de remar a favor del que és lògic, ens ajudarà a ajudar-vos, perquè sempre és més fàcil parlar amb un sol interlocutor", ha dit.

Durant les properes setmanes es presentarà la junta completa de la nova associació en una festa d’inauguració a Tarragona, la qual donarà el tret de sortida oficial a tots els propòsits i objectius de la nova associació. Tots els assistents a la presentació comparteixen que Tarragona compta amb grans professionals i amb una bona oferta gastronòmica, i tots ells tenen la certesa que la ciutat necessita que es creï una entitat pròpia que uneixi esforços i doni impuls al sector des de l’àmbit privat.

L’objectiu de la nova associació, com a comentat Javier Escribano, és “unificar l’oferta gastronòmica de la ciutat sense oblidar la seva diversitat”. L’associació començarà creant una agenda d’esdeveniments gastronòmics a Tarragona, els quals apostaran pel producte de qualitat i de proximitat. Però la tasca de l’AEH Tarragona Ciutat, també vol centrar-se en donar a conèixer els avantatges de formar part de l’AEHT per captar nous associats, amb l’objectiu d’aconseguir que aquesta unitat i fortalesa els permeti agilitzar processos. Escribano ha apuntat que “ara som 130 establiments, però esperem que aquesta xifra es multipliqui. Com més siguem més capacitat de resolució dels problemes del sector tindrem”.

 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges