Cookie control
Dissabte, 06 de Juny de 2020

La ruta de tapes de l'Hospitalet despatxa unes 4.000 tapes

20 de Desembre de 2019, per Redacció
  • La ruta de tapes de l'Hospitalet ha comptat amb una desena d'establiments participants

    Reusdigital.cat

L’Associació de restauració i hoteleria de la Vall de Llors (ARH) ha fet un balanç positiu de la 4a Ruta de tapes que va organitzar a l’Hospitalet de l’Infant, amb el suport de la regidoria de Turisme, per al període comprès entre el 5 i el 15 de desembre. I és que, segons ha informat aquesta entitat local, durant aquest període es van servir al voltant de 4.000 tapes en els 10 establiments participants. Aquesta xifra representa una quantitat similar a la de l’edició anterior (entre 350 i 450 tapes servides de mitjana a cadascun dels bars i restaurants).

El president de l’associació, Jordi Orriols, ha valorat no només la participació popular que hi ha hagut en la quarta edició de la ruta, sinó també "la qualitat de les tapes i la seva bona presentació; i la satisfacció dels restauradors, que cada any se superen amb les seves elaboracions han aconseguit atreure nous clients als seus locals". La regidora de Turisme, María José Gómez, ha destacat, precisament, el fet que aquesta ruta suposa “un atractiu turístic afegit per al municipi, que contribueix a donar a conèixer la gastronomia local i a promoure l’activitat econòmica en una època de l’any en què no hi ha tanta afluència de gent".

A aquest objectiu de promocionar la destinació ha servit també els noms que, com a novetat, els restauradors han posat en aquesta edició a les tapes: noms relacionats amb llocs i personatges històrics del municipi (Infant Pere, Bocana del port, Ribera del Llastres, Vandellòs I, El Torn, Mediterrani, Almadrava, Plaça Catalunya, La Cova del Llop i Blanca d’Anjou), tal com ha recordat la mateixa regidora.

Premi a la millor tapa i guanyadors dels sortejos

La tapa més ben valorada va ser l’anomenada 'Almadrava', de la Pizzeria Amalfi, consistent en panzerotti de petxines de pelegrí i gambes del nord amb marinera negra, llagostins i goles amb allada i 'pimentón de la Vera'. Els que regenten aquest establiment rebran el premi a la millor tapa, dotat amb un sopar per a dues persones a Can Bosch de Cambrils. En segon lloc, va quedar la tapa del Restaurant-Pizzeria Can Donatello; i en tercer lloc, la del Bar Nevada.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics