Dimecres, 20 de Febrer de 2019

L’acord entre REDESSA i el TIC Catalunya Sud per captar empreses dóna els primers resultats

L’agència Fora la Caixeta s’instal·la a l’edifici Tecnoparc

26 de Juny de 2018, per Redacció
  • Treballadors de l'empresa Fora la Caixeta

    Cedida

Les instal·lacions de l’edifici Tecnoparc acull l’empresa Fora la Caixeta, dedicada al desenvolupament de software, web, mòbil i estratègia digital. L’emplaçament d’aquesta agència respon a l’acord de REDESSA amb el Clúster TIC Catalunya Sud, mitjançant el qual treballen conjuntament per a la captació de noves empreses tecnològiques, startups i autònoms vinculats a aquest sector. Es tracta de la primera companyia que s’acull a aquest conveni i que, per tant, es beneficia de les facilitats que es deriven de la gestió tècnica i coordinada entre ambdues entitats.

L’acord entre REDESSA i el Clúster TICSUD vol posar en valor les oportunitats que es poden generar a través de l’agrupació d’empreses d’un mateix sector en un espai comú. A través d’aquesta aliança, les empreses i professionals de nova creació de l’àmbit tecnològic que es vulguin instal·lar als edificis propietat de REDESSA, Tecnoparc i CEPID, gaudeixen d’un descompte equivalent a la quota anual del Clúster TICSUD durant el primer any. 

El nivell d’ocupació dels edificis Tecnoparc i CEPID ha experimentat un lleuger increment durant aquest últim mes i se situa en el 91% i el 76%, respectivament. Es preveu que aquestes xifres continuïn a l’alça en els pròxims mesos com a conseqüència de la captació de noves empreses i del creixement i ampliació d’algunes de les ja existents. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)

Reportatges