Dijous, 21 de Juny de 2018

Meritxell Serret visita les instal·lacions de BASF a la Canonja

Ho fa després que l'empresa hagi inaugurat, aquest 2017, una nova línia de producció

31 d'Agost de 2017, per Redacció
  • La consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, amb les instal·lacions de BASF a La Canonja de fons

    Cedida

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, ha visitat, aquest dijous, les instal·lacions de BASF a la Canonja, després de la inauguració de la nova línia de producció de formulació de fitosanitaris el gener del 2017.

Aquesta ampliació en la planta de formulació permetrà augmentar la producció fins a un 25% respecte al seu rendiment previ. A més, permetrà el subministrament de fungicides d'última generació per tota Europa. Amb aquesta cinquena línia de producció, la planta de Tarragona es converteix en la tercera planta de formulació del món, després de les de Brasil i Amèrica del Nord, i sent la primera d'Europa.

Meritxell Serret ha visitat BASF acompanyada pel director General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, i pel director dels Serveis Territorials a Tarragona, Àngel Xifré. També ha assistit a la visita l'alcalde accidental de La Canonja, Salvador Ferré. La representació de la companyia ha estat formada pel director General de BASF a la regió Iberia, Carles Navarro, la vicepresidenta del centre de producció de Tarragona, Anne Berg, i la directora del negoci d'agricultura, Silvia Xifri.

En aquesta trobada, Carles Navarro ha assenyalat el rol de la indústria química com facilitador per a un futur sostenible, alhora que ha destacat que inversions com aquestes contribueixen "a la creació d'ocupació estable". A més, Xifri ha recordat la importància de fer valdre el paper dels productes fitosanitaris per a la competitivitat del sector agrícola, la sostenibilitat de les zones rurals i el relleu generacional en el sector.

COMENTARIS (0)

Reportatges