Cookie control
Dijous, 27 de Febrer de 2020

Nutrisalt participa a la jornada 'Reptes i tendències de la indústria agroalimentària del Camp de Tarragona'

L'esdeveniment tindrà lloc aquest dimecres, a la Fira de Reus

11 de Desembre de 2018, per Redacció
  • Imatge d'un camp.

    Cedida

Aquest dimecres 12 de desembre tindrà lloc, a la Fira de Reus, la jornada 'Reptes i tendències de la indústria agroalimentària del Camp de Tarragona', organitzada pel Food n'Nutrition Cluster, amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus.

La jornada acollirà diferents intervencions d’especialistes del sector que abordaran aspectes concrets relacionats amb els reptes de la indústria agroalimentària. La darrera de les intervencions, a càrrec d’Ignasi Papell, responsable de desenvolupament de negoci d’Eurecat, se centrarà en un dels objectius del projecte Nutrisalt.

Nutrisalt

El projecte d’investigació PECT Nutrisalt, impulsat per l’Ajuntament de Reus i amb la implicació dels agents d’R+D+I del territori —URV, Fundació URV, EURECAT i Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)—, està orientat a la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l’economia verda i la internacionalització.

Amb un pla d’actuació que té com a horitzó el 2020, disposa d’un pressupost de prop de dos milions d’euros, cofinançats al 50% amb fons provinents del programa FEDER de Catalunya i amb un 25% per la Diputació de Tarragona. La resta l’aporten les institucions implicades en el projecte.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics