Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

Pimec demana que es constituexi 'aviat' un govern 'amb sensibilitat empresarial'

A través d'un comunicat, l'entitat apunta que 'la tendència continuista dels resultats no dona peu a especulacions, ni falses interpretacions'

22 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Pimec ha valorat molt positivament la participació del 21-D

    Reusdigital.cat

Davant dels resultats electorals del 21-D, Pimec ha demanat que "es constitueixi amb la màxima celeritat possible un govern estable" que a més tingui "la necessària sensibilitat empresarial perquè inspiri tranquil·litat i garanteixi la seguretat econòmica i jurídica que necessita el país i el seu teixit productiu", s'ha apuntat a través d'un comunicat.

El comitè executiu de Pimec, reunit aquest divendres al matí, ha destacat de manera "molt positiva" l'alta participació ciutadana (81,95%). A través d'un comunicat, s'ha assenyalat que el fet que sigui "la participació més alta de la història" i "la tendència continuista dels resultats", "no donen peu a especulacions, ni falses interpretacions, i tampoc justificarien un avançament electoral".

En aquest sentit, Pimec ha apel·lat a la "responsabilitat de tots els grups parlamentaris per llegir i interpretar molt bé els resultats", tot aprenent "dels errors i buscar fórmules de diàleg i compromís que donin estabilitat per governar en una legislatura sòlida i duradora". Així mateix, l'entitat ha demanat "tornar a la normalitat institucional" de manera immediata, així com la retirada de l'article 155 i de qualsevol tipus d'intervenció de la Generalitat.

COMENTARIS (0)