RDT Ingenieros s’afegeix al programa de Business Partners de l'AEQT

15 de Març de 2017, per Redacció

  • Signatura de l'acord

    Cedida

L'Associació d’Empreses Químiques de Tarragona (AEQT) ha establert un acord de col·laboració amb RDT Ingenieros pel qual l'empresa en projectes d'enginyeria passa a formar part del grup de Business Partners.

RDT Ingenieros és una organització dedicada al desenvolupament de projectes d'enginyeria mitjançant assessorament personalitzat i solucions en enginyeria.

L'acord l'ha signat la directora general de l'AEQT, Teresa Pallarès, i Sergio Mompó, director d'Oficina i Mànager de Barcelona d'RDT.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.