Dijous, 19 d'Abril de 2018

Redessa crea un itinerari formatiu específic per als emprenedors

S'oferiran set sessions gratuïtes per tirar endavant un negoci o projecte des del setembre

13 de Juny de 2017, per Redacció
  • El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, durant la presentació de l'Escola d'Emprenedoria

    Cedida

Redessa ha creat l'Escola d'Emprenedoria a través de la qual s'oferirà formació específica per a emprenedors. D'aquesta manera, es desenvoluparan càpsules de caràcter genèric dedicades als emprenedors i també sessions informatives centrades en diferents sectors econòmics de la ciutat. La primera de les línies de treball de l'Escola és l''Itinerari d'acompanyament per a la creació de la teva empresa', a través del qual s'han reestructurat i ampliat les càpsules formatives que ja es fan.

Set sessions formatives

Així, el recorregut contemplarà els set àmbits, que van des de la idea de negoci, el pla d'empresa, les formes jurídiques d'aquesta i els tràmits per a la creació fins a aspectes lligats a la fiscalitat, impostos i taxes. Altres aspectes, tals com les formes de finançament disponibles, les estratègies de màrqueting i la ubicació de la empresa són part de l'itinerari formatiu. Tot i que no és imprescindible assistir a totes les sessions, els emprenedors que el completin rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda a l'Escola d'Emprenedoria.

El regidor de Promoció Econòmica del consistori, Marc Arza, ha destacat "la voluntat de millorar el servei que s'ofereix des de Redessa i d'oferir un estímul per als emprenedors que busquen millorar la seva preparació i poder presentar majors garanties a l'hora de cercar finançament". Per realitzar aquest Itinerari, Redessa compta amb la col·laboració d'empreses i institucions de referència com ara la URV (a través del Màster en Direcció i Gestió d'Empreses), Jurisa, Pimec, AFCA, ESIC Business and Marketing School i l'Agència de Promoció de Ciutat.

Les sessions comencen el proper 18 de setembre i s'allargaran fins a finals de novembre. L'itinerari, segons s'ha apuntat des de Redessa, es contempla com un complement als assessoraments personalitzats als quals l'any passat van participar uns 360 emprenedors. L'assistència a totes les sessions serà gratuïta.

COMENTARIS (0)