Dijous, 21 de Juny de 2018

Redessa inicia aquest setembre l'itinerari d'acompanyament per a la creació d'una empresa

Les persones que assisteixin a totes les sessions rebran un certificat acreditatiu

08 de Setembre de 2017, per Redacció
  • Sessió de Redessa destinada a l'emprenedoria

    Cedida

L'Escola d'Emprenedoria de Redessa inicia, aquest setembre, les sessions de l'itinerari d'acompanyament per a la creació d'una empresa, amb una primera conferència a càrrec de Joan Ramon Alabart, director de l'MBA de la Universitat Rovira i Virgili, sota el títol 'Fins quin punt tens talent emprenedor? Una introducció al millor instrument per predir el potencial emprenedor'. La sessió, que es farà a dos quarts de 10 del matí, el 18 de setembre, vol incidir en l'avaluació de les capacitats personals, a través de 10 punts que han estat identificats en els emprenedors com més existosos. També es donarà a conèixer el 'Builder Profile 10', una eina que serveix per mesurar el talent emprenedor.

La inscripció a aquesta sessió i les que seguiran l'itinerari és gratuïta i es pot fer al web de Redessa. La segona de les conferències estarà dedicada al pla d'empresa (2 d'octubre), mentre que la resta se centraran en les formes jurídiques i els tràmits per a la creació de l'empresa (16 d'octubre); la fiscalitat, impostos i taxes (23 d'octubre); formes de finançament disponible (6 de novembre); estratègia de màrqueting (20 de novembre), i ubicació empresarial (27 de novembre).

Les persones que completin totes les sessions de l'itinerari rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda a l'Escola d'Emprenedoria.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)

Reportatges